Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
НОВИНИ 0Т ВСЯКО ЕСТЕСТВО !
Автор: facebo0k Категория: Новини
Прочетен: 107013 Постинги: 56 Коментари: 16
Постинги в блога от Юли, 2011 г.
2 3  >  >>
Взривеният офис на ДСБ "Илинден".
Снимка: Булфото

image

Бомбата е била поставена пред вратата.
Снимка: Булфото 

image

Пораженията в тъмносиния офис.
Снимка: Булфото

image

И автомобил осъмна с потрошени стъкла от взрива.
Снимка: Булфото

image

И офисът на РЗС на бул. "Дондуков" осъмна с бомба.
Снимка: Булфото

image

Служители на ДОТИ разследват пораженията.
Снимка: Булфото

image

Взривената врата на централата на РЗС.
Снимка: Булфото

image

Депутатите Атанас Семов и Емил Василев идват пред офиса на партията.
Снимка: Булфото


image


Категория: Новини
Прочетен: 1447 Коментари: 2 Гласове: 2
image  До края на годината Министерството на транспорта ще въведе електронни тестове за провеждане на теоретичните изпити за кандидат-шофьорите.

Това е част от мерките, които ведомството ще вземе за справяне с проблемите за пътната безопасност, съобщи министърът на транспорта Ивайло Московски. Той представи на специална пресконференция резултатите от кампанията "Шофирай отговорно".

Предвижда се системата да визуализира въпросите на монитор. Кандидатите ще посочват верните отговори с помощта на "тъч скрийн", "мишка" или клавиатура, разясни Московски. Системата ще отчита времето за решаване на листовката, тя ще оценява сама решените тестове, а кандидатите ще могат сами да проверят грешните си отговори.

Досегашните 60 въпроса са сведени в новия вариант на листовката - до 45. В зависимост от трудността на въпросите те ще носят от 1 до 3 точки, а положителна оценка ще се дава при 90 процента верни отговори. Въпросите освен това ще имат от 2 до 4 различни отговора, от които верните ще са два, три или всички, обясни Московски. Не се предвижда предварително обявяване на броя на верните отговори.

Освен това всеки тест ще бъде запечатан в индивидуален плик със стикер на мястото на печата. Верните отговори ще се пазят в системата и няма да бъдат визуализирани.

Освен електронните листовки, ще се въведе и видеонаблюдение във всички технически пунктове, в които се извършват прегледите на автобусите за пътническите превози.

Утре се открива и първото заседание на експертната група, която трябва да изработи нови и по-високи критерии за пътническите превозни средства. Групата ще обсъди и евентуални промени в наредби, закони и поднормативни актове, ще се чуе мнението на бранша, законодателят и експертите, обобщи Ивайло Московски. По думите му пряк ефект от всички тези мерки може да се очаква в най-скоро време и потенциалът от инциденти с човешки жертви на пътя ще бъде намален.

Според данни на статистиката общият брой на жертвите от катастрофи намалява, като разликата между 2008 и 2010 г. е 29 процента, обяви Даниел Ванков, председател на сдружение "Отворена младеж", организатор на кампанията, която се проведе от 13 до 30 юни, цитиран от БТА.

За 2008 г. при пътни инциденти в страната са загинали 1061 души, а през 2010 броят им сведен до 775 жертви.
Категория: Новини
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове: 1
image
 “Як мъж на средна възраст с кръгло лице, инфантилен на вид, но с поглед на садист от месеци живее в Борисовата градина.” Това съобщи на в. “24 часа” жена, която нощува в този парк и подозира, че човекът може да има нещо общо с убийството на Яна Кръстева.

“24 часа” веднага предаде подробното описание на съмнителния мъж в отдел “Убийства” на СДВР, а криминалисти започнаха издирването му.

След жестокото убийство на Яна паника е сковала иначе безстрашните мъже и жени, принуд
ени да живеят на открито.

Гражданката, чието име не разкриваме, заяви, че подозрителният мъж от месеци живее в Борисовата градина, но в последната седмица изчезнал.

Тя го засякла преди ден отново, но в Докторската градинка.

"И преди това изглеждаше опасен, но сега погледът му е безумен. Мине ли покрай него дете, става още по-страшен", обясни тя.

"Не знам дали с нещо е нарушил закона, но е добре да бъде проверен", каза жената.

Тя уточни, че мъжът ходел постоянно с черна раница на гърба си и зелени панталони с дължина 7/8. Често компания му правела по-възрастна от него жена.

Настоящият приятел и няколко бивши гаджета на удушената в Борисовата градина млада жена са сред заподозрените за убийството й. Столичната полиция вече проверява алибито им за нощта срещу миналата събота, когато е била умъртвена 28-годишната Яна Кръстева.

Младата жена бе открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на
Борисовата градина в неделя. Според полицията нищо от вещите й не липсвало, а в момента се проверявали последните разговори, които е провела по телефона си. Все още основната версия на криминалисти е, че убиецът на Яна е неин познат. Въпреки това през последните дни във фейсбук и някои медии се създала истинска истерия за клошар убиец, бродещ из Борисовата градина, подчертаха от СДВР.

"Твърденията, че опасен сексуален маниак дебне в парка, са пълна измислица, която само създава излишно напрежение и пречи на разследването ни", заяви вчера зам.-шефът на Столичната полиция Ивайло Спиридонов. Той призова над 500-те посетители на Борисовата градина и заведението, известно като “Маймунарника”, в петък вечерта да се обадят в полицията, за да кажат дали не са видели нещо, което може да е свързано с престъплението.

"Всички, които са били там, могат да се обадят на телефони 982-05-16, 166 и 112, това много ще ни помогне", призова Спиридонов. Повече от 20 приятели и познати на Кръстева вече били тествани на детектор на лъжата, като за момента нямало конкретен заподозрян и се работело по всички версии и мотиви, обясниха от СДВР.

Днес стана ясно още, че в кръвта на Яна е имало 2 промила алкохол според съдебномедицинската експертиза.

От СДВР обявиха още, че от началото на 2011 г. в Борисовата градина е имало само два грабежа, които са разкрити, а единственото друго убийство в парка е през 2008. Тогава бе убит и ограбен младеж, а авторите на престъплението бяха арестувани. Единственият случай на хулиганство в района бил с нашарения Паметник на Съветската армия.

За двойно повече полицаи, които да патрулират в Борисовата градина, се разбраха кметът на София Йорданка Фандъкова и шефът на СДВР гл. комисар Валери Йорданов.

През деня в парка ще пазят два екипа на общинска полиция и конни полицаи. През нощта за реда ще следят два екипа от СДВР. Общината ще осигури средства за поставяне на видеонаблюдение по централната алея на парка и ще възстанови осветлението.
Категория: Новини
Прочетен: 2107 Коментари: 0 Гласове: 1
17-годишен тийнейджър преби с чук до смърт родителите си и после вдигна купон с приятели в дома си, съобщи FairFax Media.

Тайлър Хадли от Порт Сейнт Луси размазал главите на майка си и баща си с 56 сантиметров чук малко преди да пусне във Фейсбук съобщение, че стяга парти. И не се отметнал.

Докато младежите купонясвали, в спалнята лежали телата на Мери-Джо и Блейк Хадли. На партито пристигнали около 60 приятели на Тайлър, а полицаите били втрещени, когато разкрили двойното убийство. За лош късмет на превъртелия домакин, патрулката дошла след сигнал на съседи за прекалено силна музика. 


ВИДЕО *  На 1.47 - мин. са показани родителите му !
Категория: Новини
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.07.2011 16:47
Снимки от церемонията по връчването на полицейските автомобили !

image  

 Полицията в Ню Йорк вече ще разполага с електромобили с разширен обхват "Шевролет Волт", за да патрулира из града. Това стана факт, след като кметството на Ню Йорк реши да закупи 50 коли от модела за нуждите на общинските звена в града.

Новината идва два месеца след като от президенството обявиха, че ще вземат 100 автомобила от същия модел на "Шевролет".

"Волт" ще е първият електромобил, който ще се ползва от полицията. Към момента служителите на реда използват за патрулиране електрическите двуколки "Сегуей", а в парковете и колички за голф.
image

Според кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг с покупката на 50-те електромобила кметството ще даде пример за намаляване вредните емисии и разходите за гориво чрез инвестиции в модерни технологии. На първо време града ще закупи 70 коли на ток, като 50 от тях ще са "Волт", а останалите 20 от други производители.
image

Постепенно бройката на електромобилите в автопарка на кметството на Ню Йорк ще нарасне до 430 бройки. "Електромобилите са последното и най-забележимо попълнение в автопарка на града, който е първи в САЩ по ниско ниво на изхвърляните емисии от движещите се в него превозни средства", обяви Блумбърг при получаването на първите коли.

"Ние като ръководители ще се борим да запазим лидерската си позиция в тази област, но ни се иска и жителите на Ню Йорк в ежедневния си живот да използват щадящ околната среда транспорт", добави той. Според Блумбърг, когато хората видят, че кметството и полицията залагат на електромобилите, това може да ги накара и те да предпочетат този тип коли.

image


Той е категоричен, че общината ще направи всичко възможно, за да насочи избора им в тази посока, с подробна информация и изграждане на нужната за нормалната експлоатация на колите на ток инфраструктура.
Категория: Новини
Прочетен: 707 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.07.2011 16:30
image  Утре дневните температури ще достигнат 35-40 градуса, съобщиха от синоптиците БАН. През нощта ще бъде ясно и топло, а през по-голямата част от деня – слънчево и горещо.

По-късно следобед над Западна България, а към полунощ срещу четвъртък над централните и североизточните райони от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност.

На места ще паднат краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури.

Интензивни ще са преваляванията привечер и около полунощ срещу четвъртък в отделни райони на Северна България и в планините. Ще има условия и за градушки.

По Черноморието ще бъде слънчево с високи температури – максималните до 30-33 градуса. Температурата на морската вода ще бъде от 26 градуса край Шабла до 28 градуса край Бургас.
Категория: Новини
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове: 1
image    

Взривателите не били опасни, защото били отделени от снарядите. На снимката демонстрация на обезвреждане на боеприпаси в България 


Предназначените за България боеприпаси, откраднати от влак в Румъния в събота, са намерени в понеделник вечерта недалеч от град Читила, в Южна Румъния, предаде "Франс прес", като цитира румънското вътрешно министерство.

Четирите сандъка с взриватели са открити близо до железопътната линия, заяви говорител на министерството. Има неколцина заподозрени, но още не са извършени арести.

Военната прокуратура съобщи вчера, че се води следствие, след като в събота служители на железниците установиха, че са разбити пломбите на вратата на вагона, в който били превозвани военни товари. От вагона били откраднати четири сандъка с 64 взривателя.

Жандармерията съобщи, че те не са опасни, тъй като са разглобени. Боеприпасите, произведени в оръжеен завод в района на Брашов, били предназначени за българския военен завод в Сопот, посочва АФП.
Десетимата жандармеристи, отговарящи за сигурността на военната пратка, са подследствени за небрежност, добавя АФП.

Също вчера стана ясно, че косвена вина за кражбата имат и машинистите на дизеловия локомотив, който теглел влаковата композиция с пратката. Те спрели по маршрута да продадат 70 литра нафта, източени от машината, а в този момент роми отворили един от вагоните и отмъкнали четирите сандъка.

Най-вероятно крадците не са знаели какво взимат, а са се надявали да открият метали, които да предадат за вторични суровини.

Както е известно, старите взривателите за снарядите на ракетните установки "ГРАД" (популярни като "Катюши") бяха купени от българска фирма и трябвало да бъдат ремонтирани във ВМЗ-Сопот, преди да бъдат изнесени за трета страна.



Категория: Новини
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове: 1
image

Атентати, разстрели, масови гробове: нарковойната в Мексико продължава да бушува с невиждана бруталност. А жертвите на кръвопролитните сблъсъци между картелите и полицията често са деца.

Откакто през 2006 година правителството в Мексико обяви война на наркобароните, в страната са убити 1300 деца и юноши. Повечето - вследствие на целенасочен огън или от рикоширали куршуми, пише мексиканският вестник "Реформа". Общият брой на жертвите на нарковойната са над 40 хиляди души.

Все повече деца умират

"Редим" - сдружението на организациите, защитаващи правата на децата в Мексико, е документирало от края на 2006 г. инцидентите, при които са загинали малолетни. "Загрижени сме много, защото броят на убитите деца и юноши нараства с всяка изминала година, макар и постоянно да насочваме вниманието на правителството върху това", казва Мартин Перес, директор на "Редим".

През месец март в Акапулко бяха застреляни две деца - на две и на шест годинки, след като неизвестни лица открили огън по дома им. Само часове по-рано в същото населено място с изстрел от упор в главата е убит 15-годишен юноша. До трупа му дознателите намират писмо със заплахи, отправени от един наркокартел. Подобни писма са широко разпространено средство за сплашване на населението от страна на бандите.

2010 е годината на най-тъжната равносметка

Само през 2010 година по официални данни на властите загиналите са над 15 000. Броят на извършените от бандите убийства, особено през първите 9 месеца на 2010, е нарастнал драматично, като половината от престъпленията са извършени в три северни щата. Става дума за щата Чихуахуа, където се намира граничният град Сиудад Хуарес, както и за щатите Синалоа и Тамаулипас. В 89 на сто от случаите жертвите са членове на съперничещи си наркобанди.

Част от корените на проблема, според комисарката на ООН по правата на човека Нави Пилай, са извън Мексико. Според данните, с които разполага комисарката, 70 на сто от оръжията, които се продават в американските щати Тексас, Аризона и Калифорния, по-късно се озовават в съседно Мексико. Тя призовава САЩ да помогнат за решаването на проблема.

Източник: Deutsche Welle :)
Категория: Новини
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове: 1
image 

Тази нощ бяха взривени входовете на две партийни централи в София - на РЗС и на ДСБ. В 03.55 часа е взривена входната врата на централата на РЗС на бул. „Дондуков" 15 в София, а по-късно и входът на централата на ДСБ на бул. "Сливница". Няма пострадали при взривовете. Има изпочупени стъкла. Полицаи са отцепили района на централите.

При взрива на „Дондуков" става дума за около 150 гр. тротилов еквивалент, обясни директорът на СДВР комисар Валери Йорданов. Все още няма данни за силата на другия взрив - до входа на офиса на ДСБ. В близост се намират магазини, чиито стъкла са изпочупени. Счупени са и стъкла на по-горните етажи. Засегнат от взрива е и автомобил, паркиран пред офиса, каза още комисар Йорданов.

От РЗС оценяват случая като терористичен акт и тежък удар срещу демокрацията в навечерието на изборите. Според тях това е пореден опит за сплашване на единствената реална опозиция. В специална декларация на РЗС по случая се казва, че бомбата е поставена от онези, за които обещаното от партията скорошно уволнение на Бойко Борисов означава край на криминалния преход в България. От
РЗС твърдят още, че бомбата е поставена от същата ръка, която постави бомба и пред редакцията на вестник „Галерия" преди няколко месеца.

„Това е груба провокация, която няма аналог в целия т. нар. демократичен период", каза Яне Янев пред Дарик. Попитан защо от партията сравняват взрива с този пред редакцията на „Галерия", той отговори: „Няма абсолютно нищо общо между РЗС и вестника и ако някои не са се убедили в това, тепърва ще се убеждават. Но виждаме, че почеркът е един и същ. Виждаме, че така, както пред „Галерия" министър-председателят с апломб обеща, че извършителите ще бъдат хванати моментално и че това е тест за работата на ДАНС и на МВР и вътрешния министър, нищо не се случи".

imageМинистър-председателят Бойко Борисов също направи аналог с взрива пред „Галерия". „От сутринта това, което дежурните в МВР ми докладват, е, че две бомби с много малък еквивалент са поставени така, че е явно, че един човек е минал, поставил е едната, след което е поставил другата. Има счупени витрини и шум и то точно преди доклада от Брюксел", каза той пред ТВ7 и припомни, че в деня, в който в България имаше четирима еврокомисари, се случи взривът пред вратата на вестника.

Според депутата Емил Василев не е изключено извършителят да е човек от специалните служби.

Според кандидата за президент на РЗС Атанас Семов пък всеки, който се изправя категорично срещу властта, ще бъде заплашен: „За мен е повече от ясно, че дори да не искам да стигам до абсурдния факт, до абсурдната мисъл, че властта е поръчител или организатор на този атентат, повече от ясно е, че той става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство, която властва в държавата. Искам да се разбере ясно - с подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от ясно е, че се търси внушението, че всеки, който се изправя категорично срещу властта, всеки, който заявява, че ще се уволни министър-председателя, ще бъде заплашен и че могат оттук нататък да се очакват и много по-страшни неща".

„Това, че пред партийни клубове има взривове само по себе си е скандално. Ако това е заради наближаването на изборите, в България се случва нещо страшно", коментира пред Дарик Веселин Методиев от ДСБ.

Директорът на СДВР подчерта, че все още е рано за работна версия по случая, тъй като се работи по издирване на свидетели и записи на камери.
image

Взривно устройство пред вестник „Галерия" избухна рано сутринта на 10 февруари 2011 г. в сградата на издателство "Милениум" на бул. "Цариградско шосе" в София. Самоделното взривно устройство съдържаше 400 гр. тротилов еквивалент. Вследствие на взрива бяха нанесени щети върху сградата, в която е станал взривът, както и на околните кооперации. Нямаше жертви и ранени.
Категория: Новини
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.07.2011 10:12
image    Подобни истории са наистина трагични, но вестник Florida Times-Union съобщава за ужасен инцидент, при който майка уби собственото си бебе, което я безпокояло докато играела на популярната Facebook "игра" FamrVille.

Според признанието на 22-годишната Александра Тобиас по време на изслушване в съда, тя се разгневила, когато тримесечното й бебе започнало да плаче неудържимо, докато тя играела на FarmVille. Неспособна да се овладее, разгневената майка блъснала детето веднъж, запалила цигара, за да са успокои, но след това отново го ударила. Тобиас признава, че бебето може да си е ударило главата, докато тя го е блъскала.

Ако бъде призната за виновна, майката очаква присъда между 25 и 50 години. Съдът ще се произнесе през декември.
Категория: Новини
Прочетен: 2439 Коментари: 4 Гласове: 5
Последна промяна: 19.07.2011 09:01
image  Макар и да има редица търсачки, които твърдят, че предоставят значително по-добри резултати и услуги от Google, последните проучвания на анализаторите от ComScore показва, че лидерът остава непоклатим. Докладът разкрива, че използването на интернет търсачките става все по-популярно, като само през юли се е увеличило с 41% до 113 млрд. в сравнение с миналата година. Повече от две трети от всички търсения, или 76.6 млрд. са били извършени от Google, което се отразява като скок с 58% спрямо юли 2008 г. Втората позиция за Yahoo! също не е изненадваща, но разликата между тях и Google може да се определи като неочаквана. Yahoo! са извършили едва 8.8 млрд. от търсенията в Интернет през юли т.г. Третата позиция е за Baidu. Не се притеснявайте, че не сте ги чували, те регистрират своите 7.9 млрд. търсения почти изцяло в Китай.
Категория: Новини
Прочетен: 860 Коментари: 1 Гласове: 1
image    Малко над 2 млн. българи са регистрирани в най-голямата социална мрежа в света Facebook. Това показва статистика на сайта Socialbakers.com. Това означава, че над 50% от ползващите активно интернет у нас имат акаунт в сайта. За последните 6 месеца броят им се е увеличил с около 25%, а от началото на годината регистрациите са приблизително 200 хил., твърдят от сайта. По данни на internetworldstats.com броят на интернет потребителите в България е около 3.4 млн. или 47.5% от населението й. Официалната статистика на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията показва, че около 41.6% от българите използват "активно" интернет. Т
ова означава, че около 58% от онлайн потребителите у нас имат акаунт в сайта, показва още статистиката. Не е ясно доколко обаче данните на сайта са достоверни. Според официалната статистика на Facebook към момента социалната мрежа има "над 500 млн. регистрирани потребители". Числото не е променяно от юли 2010 г., когато сайтът достигна половин милиард регистрации, припомня Дневник.bg.
Според Socialbakers.com в момента регистрираните потребители в социалната мрежа са около 647 млн. души. На първо място по брой регистрации е САЩ, където потребителите на социалната мрежа са над 155 млн. души. Следващата в класацията е Индонезия, където потребителите на социалната мрежа са 35.1 млн., а на трето място е Великобритания с 28.9 млн.
Категория: Новини
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове: 2
image     Интернет гигантът Google ще конкурира Facebook с нова социална мрежа, наречена Google+.

Потребителите на новата платформа растат лавинообразно, а отзивите в световен мащаб засега са изключително добри. Google+ може да се похвали с далеч по-добри настройки за сигурността от тези на Facebook, което се разглежда като едно от главните му предимства.

Приятелите пък могат да се разделят в различни социални кръгове – колеги, съученици, роднини, просто познати и т.н. Бързо и лесно на тези групи могат да се зададат определени настройки, разрешаващи или забраняващи достъпа до всеки елемент от собствения профил.

Голям плюс на новата социална мрежа, разработена от Google, е и мобилната й версия. Тя е далеч по-удобна за потребителите от тази на Facebook.

Новата социална мрежа предлага и най-различни функции, една от които е “Sparks”. Тя търси видеоклипове и статии, свързани с интересите, които сте посочили в профила си. Така, когато имате свободно време, ще можете да се запознаете точно с това, което ви интересува, без да губите излишно време сами да го търсите.

Разбира се, засега Google+ си има и редица недостатъци. Приложенията към платформата са все още малко, а потребителите, макар и бързо да нарастват, като цяло за момента представляват тесен кръг от хора. За да се регистрирате в социалната мрежа, трябва да имате покана от ваш приятел, който вече има профил там.
Категория: Новини
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове: 1
image    Facebook и Skype подписаха споразумение за видео чат в социалната мрежа.


В следващите няколко месеца компаниите ще пуснат няколко нови съвместни услуги, фокусирани върху споделянето на информация.

Във Facebook ще бъде имплементиран мини Skype клиент. Не е нужно потребителят на социалната мрежа да има регистрация в комуникационната програма.

Видео чатът ще бъде между двама потребители, но това може би ще претърпи промени във времето. Новата функция ще работи под Windows и Mac, но не и Linux, както и под браузърите IE, Firefox, Chrome и Safari, но не Opera.

Функционалността е част от предстоящия редизайн на групите в социалната мрежа. Основателят й Марк Зукербърг пояснява, че това е първата сериозна стъпка от серия промени. Той добави, че с тази сделка целта на Facebook не е да премине 750 милиона потребители, а да се удовлетворят желанията на критичната маса хора, регистрирани в мрежата.
Категория: Новини
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове: 1
 Потребителите са поощрявани да публикуват допълнителна информация за себе си !

Новият редизайн на социалната мрежа Facebook, пуснат в началото на седмицата, поощрява потребителите си в пълни подробности да опишат себе си и ежедневните си активности. Информацията е първото нещо, което се вижда в променените профили и създава предпоставки за лесни злоупотреби с личните им данни.

ВСИЧКО
  НА ПОКАЗ *

Една от промените в профилите е About секцията, в която се акцентира върху интересите, личните и професионалните връзки на потребителя, най-добрите му приятели, образованието и работното му място. Досега подобна информация можеше да бъде публикувана само след изрично желание на потребителя и обхващаше по-тясна сфера от личните му данни.

НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ДО ЛИЧНИ ДАННИ *

Основният проблем на промяната е, че Facebook индексира профилите на потребителите си в Google, което прави достъпа до личната им информация много по-лесен за автоматични скриптове и хакерски атаки. Повечето потребители имат напълно непознати хора в листите си с приятели заради FacebooK базираните игри, които също ще имат достъп до най-личната им информация. Остава отворен и въпросът как енджинът на социалната мрежа индексира тези данни, дали се съхраняват някъде и дали се споделят с трети лица. В момента преминаването към новия дизайн става след конфирмация от потребителя и ако не желае, не е задължен да го прави. Facebook планира автоматично да промени дизайна на всички профили след няколко седмици, ако промените се приемат положително от Facebook общността.
Категория: Новини
Прочетен: 1193 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 12.07.2011 17:30
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: facebo0k
Категория: Новини
Прочетен: 107013
Постинги: 56
Коментари: 16
Гласове: 33
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2011  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031